Közeledik a Szárnyas Sárkány

Július 11-13-a között kerül megrendezésre a Szárnyas Sárkány Hete elnevezésű fesztivál, a Kárpát-medence első és egyetlen utcaszínházi seregszemléje. A fesztivál honlapján található idézet szinte kéri, hogy itt is idézzék:

„A nyírbátori Szárnyas Sárkány nem rokonítható más fesztiválokkal. Egy darabka tündérvilág, tűzfény, dobolás a távolban… A tó fölött sárkány terpeszkedik, a Papok-rétjén égbenyúló cölöpök közt sétálunk a kézműves utcáig, közben még áthaladunk a mutatványos téren és kikerüljük a fa körhintát, a régi gyermekjátékokkal. Mindezt belengi a finom sültek illata, a sör párája, a jókedv és muzsika, könnyű lebegés…”

szarnyas sarkany

Mindez azért fontos, mert a Váróterem Projekt is részt vesz a fesztiválon, méghozzá nem is egy, nem is kettő, de egyenesen három előadással. Július 11-én a Sorsjátékot (rendező: Hatházi András; szereplők: Csepei Zsolt, Imecs-Magdó Levente, Sebők Maya, Simó Emese, Vetési Nándor; technikusok: Imecs Tamás, Sipos Krisztina), 12-én a Borsópróbát (rendező: Rumi László; játsszák: Csepei Zsolt, Sebők Maya, Vetési Nándor; zenélnek: Bertóti Johanna, Sipos Krisztina), 13-án a paraFabulákat (rendező: Rumi László; előadják: Bertóti Johanna, Imecs-Magdó Levente, Molnár Bence, Simó Emese) láthatja a nyírbátori közönség.

Örömmel várjuk, hogy játszhassunk, és hogy az idézetben említett jókedvben, muzsikában, könnyű lebegésben részesedjünk. (Meg persze a sültek illata, a sör párája is felkeltette az érdeklődésünket.)

 

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s