Hétvégi programok a Váróteremben

A december 14-15-ei hétvégén a Szökevény szeplők című bábelőadásra és Bertóti Johanna koncertjére hívunk meg benneteket a Váróterembe.

A pénteki zártkörű Szökevény szeplők után szombaton 12 órától nyilvános előadásra kerül sor. Főként 3-12 éves gyermekeknek szól az előadás, de természetesen szülőket és minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várunk.

A Szökevény szeplőket 2011. május 15-én mutatta be a társulat Csepei Zsolt és Molnár Margit szereplésével. Az előadás Lázár Ervin azonos című meséje alapján készült, amelynek dramatizált változatát Hatházi András jegyzi. A szereplőket és a környezetet bábba és díszletbe álmodta: Kürti Andrea. Az előadás zenéje Orbán Ferenc és Imecs-Magdó Levente munkája.

A történet egy kisfiúról szól, aki utálja a szeplőit, ezért azok megsértődnek, és egy éjszaka elszöknek. Marci, a főszereplő, előbb nagyon örül a hirtelen jött „szerencsének”. Miután azonban régi barátai nem ismernek rá így, szeplők nélkül, szomorúan elhatározza, hogy megkeresi a szökevényeket.

Vasárnap, december 15-én 17 órától Bertóti Johanna „Télire eltett mosoly” című koncertjére kerül sor, amely kicsiknek, nagyoknak egyaránt ajánlunk. Bertóti Johanna, aki egyben a társulat dramaturgja (és egyébként ezt a bejegyzést is ő írja, és furcsán érzi magát, hogy harmadik személyben beszél magáról 😛 ) versek megzenésítésével is foglalkozik. December 15-i koncertjén XX. századi és kortárs költők verseiből énekel majd különös hangsúlyt fektetve az ünnepi hangulatú, illetve téli versekre.

Mind az előadásra, mind a koncertre 5 lej a belépő. Jegyek foglalhatók a wrp_tickets@yahoo.com e-mail címen.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s