Színháztábor beszámoló, csütörtök

Az ébredés egyre nehezebb a táborban, és egyre meglepőbb formákat tud ölteni. Például én csütörtökön arra ébredtem, hogy mindenki ordibál. Ne amolyan békés hé te (Joe)! típusú dolgot képzeljünk el, hanem minimum egy céltudatos zombi és egy iszkoló polgár sikításának hanghullámát.
Levi napja volt, témánk a tanulás. A zombi pedagógián keresztül sok mindent tapasztalhattak meg a diákok: koncentráció, fantázia, tanulás – rendesen megdolgoztatta őket ez a szadista Levente. Nem könnyű zombinak lenni, vonhatjuk le a konklúziót, nem elég ordibálni, kísérteni, nyálkásan viselkedni, hanem fejleszteni kell képességeinket.
Színdarabunk is tovább alakult: a problémás család, a pedofil fuvolatanárnő, a drogos barátnő, az elvakult hittérítő és a beteg vénember rájöttek, hogy Bi-bip, a marslakó betanítható sőt, a nagytata szemüvegével még beszélni is tud (most dolgoznak amúgy a szenzációs finálén, részletekkel majd később jelentkezünk).
Este hatalmas maffia-partynak lehettünk részesei. Olyan későig játszottunk, hogy a rendőrfőnők a játékvezető többszöri felszólítására sem volt hajlandó már felkelni… Én sajnos egyik játékot sem élvezhettem sokáig, mert a gaz maffiák mindkét alkalommal kinyírtak a második fordulóban. Mérgem abban csúcsosodott, hogy dedikáltam nekik a B.U.G Mafia – tól a Nu mai minți című számot.

To be continued…

Andrej

Változó nézőpont.

Kupaktanács.

“Színészek” és “rendezők”.

Józsi nagytata (performed by Buchmann Wilhelm)

Egy gyakorlat közben.

Hozzászólás

Kategória: Munka

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s