II. Erdélyi Színháztábor – Hétfő

Tavaly is igyekeztünk minden nap után élménybeszámolóval jelentkezni, hogy akik nem lehetnek kint velünk Györgyfalván, azok is megtudhassák, hogyan is zajlik a Színháztábor. Ebből is – csakúgy, mint a táborból – szeretnénk hagyományt csinálni, így amennyiben a máréfalvi alkotótábor kapcsán sokat szidott internet lehetővé teszi számunkra, naponta jelentkezünk majd friss beszámolókkal, SŐT ha valaki fotózni is fog, akkor még képekkel is. Bevezetőnek ennyit.

Tartalomnak pedig annyit, hogy idén is megrendezésre kerül az Erdélyi Színházátbor, a matematika rigurózus szabályainak értelmében ezúttal a második. A táborok zöme hétfőn kezdődik, nincs ez másképpen a mi esetünkben sem, s a tábori hétfők zöme érkezéssel, ismerkedéssel, lébecolással esetleg regisztrálással telik.

Az indulásra kijelölt időpontban és helyszínen a már jól ismert (rövid idő alatt felismerhetővé és ismertté vált) Váróterem Projekt Rolls Royce várta a jelentkezőket, amely – a résztvevők családias létszámának, és néhány szülő gondoskodásának köszönhetően egyetelen körrel kivitte a társaságot a Bethlen-házba. A létszám nem nagy – DE SEMMIESETRE SEM KICSI! -, ez viszont eddig a társaság javára vált: jó hangulatúra sikeredett a bemutatkozás, mindenki őszintén guberált emlékei között, már estére mindenki tudta mindenkinek a nevét, amely nagy segítségünkre volt abban, hogy az éjjelbe hajló maffiázás során bátran gyanúsítgassunk (most, e sorok írása közben jöttem rá, hogy pár ember sokatmondóan hallgatott: lehet még nem tudják mindenkinek a nevét?) Az sem baj, ugyanis a következő napok során, a színház alapjai és rejtett bugyrai mellett, egymás nevét is minden bizonnyal meg fogjuk tanulni.

Levi

folyt. köv.

2 hozzászólás

Kategória: Munka

2 responses to “II. Erdélyi Színháztábor – Hétfő

 1. Erzsó

  Szerusztok! Sajnálom, hogy az idén már nem lehettem ott, de büszkék lehettek, mert tényleg ti inspiráltátok a mesteridolgozatom témáját!!!
  Apropó… nagyon kéne nekem már a feketeország cd-n. valahogy el lehetne intézni??
  Sok sikert és szép, tehén- és bikamentes hetet kívánok!
  Erzsó

  • lenc

   Szia Erzsó,
   megvolt idén is, nagyon jól sült el. Kevesen voltunk, de annál jobb volt.
   A Feketeország megvan Zsoltnak, s ajánlanék egy könyvet is Színház és diktatúra címmel, nemrég jelent meg. Lehet, hogy felhasználható.
   Ja, s tehen és bika most nem volt.
   Üdv,
   Levi

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s