Váróterem Projekt Alkotótábor – BESZÁMOLÓ

Társulatunk első alkotótáborát (július 3-10, Máréfalva) tudhatjuk hátunk mögött. Az alkotás szóban az a jó, hogy sok mindent fed, mi pedig el tudunk bújni alá. Egy picit akkor most kibújunk – nem lehet ezt másképp:

Fitness: Minden reggelt tornával kezdtünk. Bemelegítés után jogging, majd a végén erő-gyakorlatok. Mi próbáltuk komolyan venni a dolgot, az arra járó rókagomba vadászok viszont  nevettek rajtunk. Lehet volt némi igazuk, maradjunk ennyiben.

Rókagomba, töltött bárány, házikenyér, krumplitokány, Harghita sörök, gyümölcsleves, flekken, micss, puding: Igen, ezt mind megettük, megittuk. Remélem  nem rombolja le az olvasó fitness-ről alkotott képét  ez a bekezdés.

Team-building: Azt hiszem, ide lehetne a legtöbbet írni. Rengeteget buildeltük a team-et. Nem feltétlenül tudatosan, de a team az buildelődik, hogy ha van alapanyag. Alapanyag pedig (hajhaj-kurjantok magamban) volt. Volt egy csengőnk, amit csak akkor nyomhattál meg, ha úgy érezted, hogy te abban a pillanatban megmondtad a tutit, a frankót, a végigazságot, a lényeget valamiről. A csengőt kb. 100-szor megnyomtuk naponta. Mintha ez nem volna elég, elmentünk egy nap Szentegyházára a strandra, termál vízben füröcskézni: játszottunk lányok a fiúk ellen vízilabdát és vízilovaztunk (két lány felmászott két fiú vállára, és  kellett verekedni). Sok ilyen és ehhez hasonló rendkívül értékes team-building gyakorlatot tudnék még felsorolni, de maradjunk inkább csak ezekkel a töredékekkel. P.s: Üdvözöljük Johannát és Teklát a csapatunkban – biztosan fogtok még róluk hallani -, illetve Mayát, aki sajnos nem lehetett most közöttünk.

Work, arbeiten, travaille: Nem titkolt célja volt táborunknak a következő produkciónk alapjait lefektetni. Köt a szakmai titoktartás, azonban annyit elárulhatok, hogy sikerült ismét a fejszénket egy irdatlan nagy fába vágni. Ez a stílusunk, ilyen favágó. Na de mindamellett, hogy most kiskanállal kell onnan kihámozzuk (a fejszét), elmondhatom bátran, hogy COMING SOON.

Andrej

A megörökített alkotásaink:

Old McDonald had a cow.

Flékeny.

A domolykó, a ponty, a márna és a keszeg.

Csoportkép egy homoródi ásványvízzel.

Zsolt az Erdő hangja című dalát adja elő.

A csomagtartó-szörny.

Margit…

Próba…

Nők lapja címlapfotó.

Hangicsálás.

I. Náncorkirály portréja.

Nem csalás, nem ámítás, a lányaink tudnak főzni!

1 hozzászólás

Kategória: Mi írtuk

One response to “Váróterem Projekt Alkotótábor – BESZÁMOLÓ

  1. Hajrá, kiváncsi vagyok, hogy mit tartogattok a tarsolyotokban. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s