Transylvania Tour 2011 – első állomás: Kolozsvár

Régi álmunk egy igazi, több etapos Váróterem Projekt turnét szervezni, és ez az álmunk most valóra vált: a Sorsjáték (Faites vos jeux!) című előadásunkkal indulunk egy négy állomásos erdélyi turnéra. A Transylvania Tour 2011 nevű előadás-sorozat során Kolozsvár mellett Sepsiszentgyörgyön, Csíkszeredában és Székelyudvarhelyen lépünk majd fel.

Első állomásunk – amolyan bemelegítő, főpróba – Kolozsváron lesz, a már jól ismert ecsetgyári helyszínen, a Sala Mică színházban. Az előadás időpontja: 2011 május 3., kedd, 20 óra.

Leírás (itt azért, mert máshol is lesz): A kolozsvári Ecsetgyár Független Kulturális Központ (str. Henri Barbusse, nr. 59-61) 2009-ben jött létre, művészek, kurátorok és kulturális menedzserek kezdeményezéseként. A volt ecsetgyár helyén kialakított központban galériák, műhelyek és színházi stúdiók működnek, melyek közül a Sala Mică nevű teremben játszik 2010 eleje óta a Váróterem Projekt – Kolozsvár első magyar nyelvű alternatív színtársulata (Igen, mi ;-)). Ez idő alatt a társulatnak két bemutatója volt: az Ismered a Tejutat? című produkciót nyolc alkalommal játszották (itt), míg a szóban forgó Sorsjáték (Faites vos jeux!) címűt hat alkalommal (itt). A mostani, hetedik, alkalomra – mely a Transylvania Tour 2011 részét képezi – mindenkit szeretettel várunk.

Jegyek foglalhatók a waitingroomproject@yahoo.com elektronikus postacímen.

Gyertek el!

Reklámok

1 hozzászólás

Kategória: Hírek

One response to “Transylvania Tour 2011 – első állomás: Kolozsvár

  1. Visszajelzés: Amikor a néző a sors kezével játszik « Ötletfészek

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s