“Aki nem játszik, az nem is nyer.” – interjú a Sorsjáték első győztesével, Molnár Bencével

waitingroomproject: Szia, gratulálunk a győzelmedhez. Sokan – beleértve a Sorsjáték alkotóit is – azt gondolták, hogy ezen a nyereményjátékon lehetetlen – vagy legalábbis nagyon nehéz – nyerni, neked mégis sikerült. Mi a titkod?

Próbafotó. Készítette Márton Szilárd.

Molnár Bence: Minden csak elhatározás és hit kérdése. Ezek után a szerencse biztosan neked dolgozik. Én elhatároztam, hogy az előadás nyújtotta nagyszerű élmény mellett ezt a játékot is megnyerem. Valamint hittem Csepei Zsoltnak, aki olyan szenvedéllyel állította, hogy ha veszek még három sorsjegyet, köztük lesz a nyertes „szelvény” is, hogy a végső siker felől semmi kétségem nem maradt. Egyébként a négy jegy közül volt még egy, melyen csak egy téma hiányzott a kettős győzelemhez…

waitingroomproject: Milyen érzés volt tudomást szerezni arról, hogy te vagy a Sorsjáték első győztese? Ünnepeltél utána?

Igazi, ünneplős fotó. Ezt is Márton Szilárd készíttete.

M.B: Természetesen felejthetetlen élmény volt. Eleinte úgy tűnt, hogy van két sorsjegy, melyeken csak egy-egy elem hiányzik, de szerencsére visszavittem az egyiket ellenőrizni, és megérzésem nem csalt, akkor derült ki, hogy nyertem. Otthon ünnepeltem, nem akartam nagy dobra verni a győzelmemet, mert az ilyen hír, ugye, futótűzként terjed, és nem akarom, hogy ez a felbecsülhetetlen értékű nyeremény veszélybe kerüljön. Legalábbis amíg nem helyezem egy biztonságosabb helyre, nem kürtölöm szét örömöm. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, és első sorban édesanyámnak, aki nélkül nem juthattam volna idáig!

waitingroomproject: Mik a terveid a kétszemélyes meghívóval? Találkoztam két fiatal, csinos lánnyal, akik azt kérdezték, hogy a nyeremény átruházható-e másokra? Próbálkozhatnak-e nálad?

M.B: Szeretném a meghívók egyikét (a másikat természetesen magamra ruházom) barátnőmnek, vagy ha nem tud eljönni, Marosán Csabának felajánlani, aki csak ilyen értékű meghívásokat szokott elfogadni, mivel nagyon elfoglalt ember. (Persze nem szeretném elszakítani a remény utolsó vékony cérnaszálát sem, úgyhogy a csinos lányoknak üzenem, ne adják fel, licitálni mindig lehet!)

M. B. (jobbra) és a befolyásos kolléga, Marosán Csaba, a Csak tréfa c. előadásban.

waitingroomproject: Mivel foglalkozol?

M.B: Egyetemista vagyok, másodéves a színész szakon, kevés szabadidőmben pedig sok egyéb hasznos tevékenység mellett kubai salsát oktatok minden vasárnap este a… de ez itt nem a reklám helye, további részletek többek között a Facebook-on.

M. B. “munka” közben.

waitingroomproject: Apropó Facebook… a győzelmedet hírdető fotó alatt  meggyanúsítottak azzal, hogy sikered meg volt bundázva. Ez nem kizárható, figyelembe véve, hogy te is színházi berkekben tevékenykedsz. Ezt hogyan kommentálod?

M.B: Aki ismeri a játék szabályait, működését, tudja, hogy a bunda lehetősége ki van zárva. Gyakorlatilag képtelenség csalni, hiszen sokszor maguk a nézők döntenek, és mivel MÉG nem vagyok annyira se népszerű, se gazdag, hogy az egész nézőteret befolyásolni tudjam, az ilyen vádakat nevetségesnek tartom.

waitingroomproject: Mit üzensz a többi szerencsét-próbálónak?

M.B: Aki nem játszik, az nem is nyer. És még valami: Hit, Remény, Csepei!

Reklámok

8 hozzászólás

Kategória: Mi írtuk

8 responses to ““Aki nem játszik, az nem is nyer.” – interjú a Sorsjáték első győztesével, Molnár Bencével

 1. Molnár Bence

  Tisztelt Gróf Péter!
  Sajnos már nem emlékszem, hogy az eddigi megalázó, sértő, földbetipró és kizsákmányoló tetteim sokasága közül melyikben érintett, amivel ennyire sikerült kivívnom a szimpátiáját, de pusztán egyszerű kíváncsiságból emlékeztethet, ha van ideje. Én minden esetre szívesen Önre áldozom értékes perceim valamelyikét, hogy egy szempillantás alatt bebizonyítsam, hogy az Ön vádló kijelentései alaptalanok. Persze csak ha nem szeretné ezeket a kijelentéseket alaptalanul a levegőben hagyni. Mondjuk nekem a levegőben is tetszenek!
  De ha elfogad tőlem egy tanácsot: azt ajánlom a legnagyobb tisztelettel, hogy látogassa meg a következő előadást, és az interjúban felvázolt recept szerint nyerjen. Mikor a végén átveszi a nyereményt, meglátja, hogy nem is olyan nehéz, és semmilyen bundára nincs szükség. (Az abban a pillanatban Önben megszülető hálára válaszolva: nem tesz semmit!) Én előre is gratulálok a 2. helyhez, a nagyszerű előadáshoz pedig jó szórakozást kívánok!
  Tisztelettel: Molnár Bence

  • Gróf Péter

   Tisztelt,Molnár Bence!

   Én Önre nem vagyok kíváncsi!És nincs időm az olyan emberekkel foglalkozni,mint Ön!De egy tanácsom lenne Önhöz:A Hithez,A Reményhez,kell Az Erkölcs is.

   U.i:És inkább megyek más előadására,minthogy az Ön kajánul vigyorgó fejét nézzem.

   Üdvözlettel:Gróf Péter

 2. Nimród Antal

  Molnár Bence jellemzése: Sehonnai BITANG EMBER,Kinek ha kell,halni NEM MER,kinek drágább rongy ÉLETE,MINT A HAZA BECSÜLETE!!!

  Üdvözlettel: Nimród Antal

 3. Gróf Péter

  Ki kéne vizsgálni M.B. sikerét.

  • Tisztelt Gróf Péter!
   Hivatalos kivizsgálást a DNA-nál (Directia Nationala Anticoruptie, Telefon sesizări: 021.312.73.99, Adresă: Str. Ştirbei Vodă, Nr. 79-81, Sector 1, Bucureşti, Cod 010106, Telefon: 021.312.14.97, Fax:021.312.51.44) lehet kezdeményezni, de mivel M.B. monogrammú gyanúsított magyar állampolgár, de Románia területén követte el a feltételezett korrupciós ügyet, ezért az ügy igen bonyolult, s itteni szokás szerint, inkább elsimítanánk.
   Üdvözlettel,
   a Váróterem Proejkt Hivatalos Visszaélési Ügyeket Vizsgáló Testületének Igazgatótanácsa

 4. Gróf Péter

  Ez az M.B. egy csaló gazember!Ne higgyék egy szavát se!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s