Poze: Faites vos jeux @ Fabrica de Pensule

A clujlife.com honlapon megjelent cikk.

Sala Mică a Fabricii de Pensule s-a dovedit a fi neîncăpătoare vineri seară, pentru cei aproximativ 100 de spectatori ai piesei de teatru Sorsjáték/ Faites vos jeux!

Publicul a fost poftit în sală de însăşi actorii piesei, atmosfera fiind una foarte prietenoasă. Câteva secunde mai târziu actorii au prezentat în esenţă regulile jocului de improvizaţii.

Cele două dialoguri fără cuprins ale renumitului om de teatru american, Robert Cohen, şi circumstanţele improvizaţiilor urmau să fie decise de Soartă şi de Public.
Astfel au fost urmărite mai multe situaţii şi acţiuni, cu unu, doi sau chiar cinci actori, cu public pasiv sau activ în jocul de improvizaţii, cu scaune, minge, sticlă, bâtă sau niciuna. S-a văzut împlinire, voinţă, plictiseală, contradicţie, reuşită… s-a trăit emoţia actorilor în aflarea dialogului, a participanţilor, a temei şi a recuzitelor folosite, dar în principiu s-a trăit emoţia improvizaţiilor.

Spectacolul a fost o cursă contra cronometru, în care posibilitatea eşecului a fost enormă. A fost o seară interesantă şi emoţionantă la Fabrica de Pensule.
Trupa de teatru Váróterem Projekt/ WaitingRoom Project a pus în scenă un joc curajos, intrigant şi emoţionant. A fost aniversarea de un an a trupei şi o seară care s-a încheiat cu tort, şampanie şi ropote de aplauze.

Piesa v-a fi pusă din nou în scenă, vineri 21 ianuarie 2011, locul e acelaşi, Sala Mică a Fabricii de Pensule, scenele şi circumstanţele depind de Soartă şi Public.

Hozzászólás

Kategória: Rólunk írták

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s