Hétfő

Kis késéssel, de megkaptuk Györgyfalváról az első napi jelentést. Korán kelés, pakolás, kapkodás, rohanás, zötykölődés és tévelygés után minden résztvevő megérkezett az első erdélyi színháztáborba. A Bethlen házba összezárt népség, mondják, nagyon változatos: 15-24 évig mindenkiből van, színházasok és fotósok, fiúk és lányok, nyitott és zárkozott személyiségek. Jó anyag, mondják a szervezők.

A tábort egy rituális be-lépéssel indították, mondván, mintegy jelképesen is belépve erre az egy hétre elkülönített életbe. Miután mindenki a körön kívül hagyta aznapi és másnapi élményeit, gondolatait, kezdődhetett az ismerkedés. Kicsit hosszúra nyúlt, de az emberek őszinték voltak, figyeltek egymásra, és talán megszülettek az első olyan pillanatok, amiért megérte ide eljönni. Mondják ők.

A nap lezárásaképpen válogatni lehetett vacsora, filmnézés, előadásnézés, beszélgetés, ismerkedés, zenélés, és a többi között. Azt mondják, többnyire mindenki belokóstolt mindenbe, de amiről közösen döntöttek az a hétfő felől nézve késői, kedd felől nézve korai lefekvés.
Várjuk további híreiket.

Júlia

Hozzászólás

Kategória: Munka

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s