Köszönetek

Bár nem kaptunk semmilyen rangos kitüntetést, amelynek átvételekor ehhez hasonló szövegeket kell felolvasni, mégis illendőnek tartottuk megköszönni azoknak, akik jelentősen segítették munkánkat ebben az első “évadban”. Igyekszünk a teljesség igényével köszönetet mondani mindazoknak, akik így vagy úgy hozzájárultak, ahhoz, hogy létrejöjjön a Váróterem Projekt, illetve a csapat első bemutatója, az Ismered a Tejutat? c. előadás.

Ismételten megköszönjük Somai László Józsefnek és Szikszai Tamásnak, hogy elvégezték helyettünk a piszkos munkát, és segítettek egyesületünket hivatalos alapokra fektetni. Köszönettel tartozunk Szabó Petinek is, aki nagyban hozzájárult a saját arculat kialakításához a jól sikerült logó megszerkesztésével.  Az arculatfejlesztés és reklámozás terén Kolumbán Csongornak is sokat köszönhetünk.

Az előadás létrehozásához elsősorban egy megfelelő térre volt szükség, amit meg is találtunk az ecsetgyári Sala Mică (Kis Terem)  “személyében”, aminek használatát nagyon meg szeretnénk köszönni Mihaela Panaintenek. Szintén meg kell hálánunk támogatóink megelőlegezett bizalmát is, akik az előadás létrejöttének anyagi hátterét biztosították.  Ők a következők: Rácz Béla, Kötő József parlamenti irodája, SC Yurta Prod SRL, Café Tiramisu, Somai László József, PellArt. Ugyanitt említenénk meg médiapartnereinket, akik hozzájárultak ahhoz, hogy csapatunkat minél többen megismerjék: köszönjük a Kolozsvári Rádiónak és a hamlet.ro-nak, valamint a Szabadságnak, akik – bár nem médiapartnereink – a Honterus-Szabadság Est rendezvény keretein belül növelték csapatunk népszerűségét.

És akkor a csapat. Rövid féléves fennállásunk egyik legnagyobb fegyverténye, hogy sikerült egy olyan csapatot kovácsolni, akikkel bizalommal tekintünk a jövőbe. Köszönjük Vetési Nándinak, hogy egyéb elfoglaltságai mellett időt szakított ránk, és büszkén viseli a “várótermes” jelzőt. Köszönjük Kürti Andinak, hogy a kezdetektől fogva velünk van, és még most is kitart melletünk. A hatalmas befektett minőségi munkát és türelmet köszönjük Visky Samunak, éppúgy, mint Adorjáni Mártának és Makkai Balázsnak a profizmusát. Nándi színészként, Andi jelmeztervezőként, Samu filmrendezőként, illetve hang- és fénytechnikusként, Márta kellék-, Balázs, és segítője Bakos István pedig díszlettervezőként részesei a produkciónak – hangyúlyoznánk hivatalosan, ugyanis feladatkörük ennél jóval szélesebb volt. Pálosy Zsuzsa a veleszületett és a  közgáz egyetemen szerzett menedzseri képességeivel egyengette utainkat. Köszönjük nektek, és várjuk a következő munkát!

Köszönettel tartozunk azoknak is, akik vállalták, hogy szerepelnek az előadás videófelvételeiben, név (és ABC sorrend) szerint: Adorjáni Márta,  Bodoki Halmen Kata, Kelemen Attila Csongor, Kolumbán Csongor Olivér, Kötő Áron, Kürti Andrea, Imecs Zoltán, Istvándi Hunor, Pálosy Zsuzsa, Visky Ábel.


Köszönjük Jackie Tristenek, hogy hozzájárult előadásunk zenéinek kiválasztásához, illetve azt, hogy eredeti zenéjével gondoskodott a bemutató utáni jó hangulatról – DJ Tavkennel egyetemben.

Az, hogy az Imered a Tejutat? c. előadásról jó minőségű fényképfelvételek készültek Angyalosi Beátának, Gálffy Csanádnak, Feleki Szabolcsnak és Márton Szilárdnak köszönhető.

Határozott köszönettel tartozunk Almási Attilának és Takács Zoltánnak, akik az előadás fény (előbbi) – illetve hangtechnikai (utóbbi) felszerelését biztosították. Szintén köszönjük Imecs Tamásnak, Kötő Zsoltnak és a Video Pontes stúdiónak a kölcsönadott technikai felszerelést. Az előadás videófelvétele Szén János és Visky Ábel nevéhez fűzödik, míg a vágás Visky Oti munkáját dícséri. Ugyanakkor Oti az, aki utolsó, május 28.-i előadásunkon átvette Samutól a technikusi feladatkört, és tette ezt nagy sikerrel. Köszönjük neki is!

Köszönjük mindazoknak, akik a névlista bővítésével jelentős segítséget nyújtottak nekünk az előadás létrehozásában. Végezetül pedig köszönjük azoknak, akik eljöttek és megnézték előadásunkat, megtapsoltak minket, esetleg bátorító szavakkal bíztattak bennünket a megkezdett munka folytatására. S hogy Lovasi András, a nemrég felbomlott Kispál és a borz együttes frontemerének ide illő szavaival zárjam ezt a bejegyzést: “Kösziii!”

Hozzászólás

Kategória: Munka

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s